Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@16:31:26 GMT

فتنه 88 به کشور خسارت جبران ناپذیری وارد کرد

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۶۳۸۵۵

فتنه 88 به کشور خسارت جبران ناپذیری وارد کرد

گروه سیاست وو قتصاد - نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، گفت: فتنه سال 88 که طراحی و هدایتش را دشمنان خارجی و اجرایش را خائنین داخلی برعهده داشتند در حوزه‌های مختلف خسارت جبران‌ناپذیری به کشور وارد کرد و پیامدهای منفی زیادی داشت.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی،حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز امروز، ششم دی‌ماه در خطبه‌های نمازجمعه این هفته تبریز، گفت: فتنه سال 88 که طراحی و هدایتش را دشمنان خارجی و اجرایش را خائنین داخلی برعهده داشتند در حوزه‌های مختلف خسارت جبران‌ناپذیری به کشور وارد کرد و پیامدهای منفی زیادی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره سالروز حماسه 9 دی ماه روز بصیرت و میثاق با ولایت گفت: مردم تبریز یک روز جلوتر از ملت ایران بصیرت خود را به نمایش گذاشتند که نقش آیت الله مجتهد شبستری درآن بسیار برجسته بود.

خطیب نماز جمعه تبریز سه عنصر، مدیریت و رهبری هوشمندانه حضرت آیت‌الله امام خامنه ای عزیز، پیوند عمیق ملت با ولایت و بصیرت مردم را عامل خنثی سازی فتنه های دشمنان در سال ۸۸ بود.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم، با بیان اینکه در حوادث اخیر هم دشمن فتنه‌ای جدید علیه ملت ایران طراحی کرد بود گفت: راهبرد اجزایی دشمن در آبان ماه سال جاری، خشونت علیه مردم، غارت اموال عمومی و مردم، گسترده کردن اغتشاشات، حرفه ای عمل کردن اشرار، استفاده از زنان برای ایجاد و استمرار اغتشاشات، اصرار بر وجود آشوب در نقاط مختلف شهر، تمرکز بر کشته سازی و استفاده از فضای مجازی برای گسترش دامنه اغتشاشات بود.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: پیامد منفی در بعد داخلی حرمت‌شکنی و هجمه به باورهای دینی، افزایش تحریم‌ها و تحمیل هزینه‌های اقتصادی برای کشور و زیرسوال بردن نهادهای قانونی بود.

وی یادآور شد: هنوز انتخابات نشده بود که افرادی، کمیته صیانت از آرا را تشکیل دادند و این نشان می‌دهد که آنها از اول چه هدفی داشتند.

امام جمعه تبریز اضافه کرد: ساختارشکنی و هجمه به اسلامیت یکی از آثار و پیامدهای منفی خارجی این فتنه بود به طوری که ما در بعد خارجی در وضع مقتدرانه‌ای بودیم و حتی بعد از برگزاری انتخابات، رئیس جمهور آمریکا نامه‌ای نوشت که بدون حضور ایران امکان حل کردن مشکلات منطقه وجود ندارد ولی این فتنه باعث شد تا دشمنی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران شدت گیرد.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم ادامه داد: حتی آن زمان موضوع هسته‌ای خوب پیش می‌رفت ولی فتنه باعث شد تا دشمنان فشارهای بیشتری به ایران وارد کنند.

وی با اشاره به اغتشاشات آبان ماه 98 گفت: راهبرد دشمن از اغتشاشات 98 خشونت زیاد علیه مردم و ایجاد امکان غارت اموال، گسترده کردن درگیری، افزایش سرعت عمل اشرار حرفه‌ای،آتش زدن اموال عمومی و استفاده از زنان در تشویق برای تخریب اماکن عمومی، تمرکز بر کشته‌سازی، استفاده از استعداد نرم‌افزار مسیریابی خارجی، عمومی کردن اغتشاشات و جلوگیری از جدا کردن مردم از صف اغتشاش‌گران بود.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم، در بخش دیگری از خطبه‌ها با طرح تذکر انتخاباتی به کاندیداهای مجلس شورای اسلامی گفت: از جمله ویژگی های نماینده اصلح پایبندی به احکام اسلام و عدم انحراف عقیدتی و اخلاق است.

امام جمعه تبریز افزود: تقوا و تدین، پایبندی به نظام و قانون اساسی ، صداقت ، امانت داری ، انقلابی و در خط امام بودن از دیگر ویژگی نماینده اصلح است.

وی با تبریک میلاد حضرت زینب سلام الله علیها این بانوی با عظمت را حسین دوم در پوشش یک زن دانست و گفت: عظمت حضرت زینب سلام الله علیها نه فقط به دلیل فرزند فاطمه و امیرمومنان علی و خواهر امام حسن و حسین علیهم السلام بودن؛ بلکه به علت موضع و حرکت بزرگ اسلامی ایشان براساس تکلیف الهی بود.

خطیب نماز جمعه تبریز افزود: زینب کبری عامل پیروزی خون بر شمشیر بود و شکست نظامی ظاهری در عاشورا را این بانوی با عظمت به پیروزی ماندگار و همیشگی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه حادثه کربلا نشان داد که حضرت زینب سلام الله علیها در متن تاریخ است نه در حاشیه آن ادامه داد: خطبه های این بانوی با عظمت در مجالس مختلف بعد از حادثه کربلا حرف های معمولی نبود بلکه تحلیل وسیعی از وضع جامعه اسلامی با زیباترین کلام و عمیق ترین مفاهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنای آذربایجان شرقی خبرگزاری بین المللی قرآن سیاست و اقتصاد حجت الاسلام آل هاشم امام جمعه تبریز خطبه های نماز جمعه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • مردم قدردان فراجا و «طرح نور»/ سهل انگاری‌ها جبران شود
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی